Termék részletek


Rezgéscsillapító talp mosógéphez (4db)

Rezgéscsillapító talp mosógéphez (4db)
  • Rezgéscsillapító talp mosógéphez (4db)
  • Rezgéscsillapító talp mosógéphez (4db)
3 990 Ft

Rezgéscsillapító talp mosógéphez
Magasság: 2 cm, külső átmérő: 6,3 cm, belső átmérő: 5,7 cm

  • A rezgéscsillapító talpak előnyei:

    1. Rezgéscsökkentés: A mosógép működése során jelentős rezgéseket és vibrációkat generálhat, különösen centrifugálás közben. A rezgéscsillapító talpak csökkentik ezeket a rezgéseket, ami kevesebb zajt és vibrációt eredményez a mosógép működése során. Ez kényelmesebbé teszi a mosógép használatát, különösen akkor, ha a mosógép a lakás más részében vagy közelében található.

    2. Stabilitás: A rezgéscsillapító talpak segítenek a mosógép stabilabbá tételében. Ez megakadályozza, hogy a mosógép elmozduljon vagy megingjon a működés közben. A stabilabb állapot csökkenti a sérülések és a károk kockázatát, valamint megelőzi a mosógép elmozdulását, ami más bútorok vagy tárgyak megrongálódásához vezethet.

    3. Alacsonyabb zajszint: A rezgéscsillapító talpak csökkentik a mosógép által termelt zajszintet. Ez különösen akkor hasznos, ha a mosógép a nappaliban vagy más lakóterületeken van elhelyezve, ahol a zajszint csökkentése a kényelem szempontjából fontos lehet.

    4. Védelem a padlófelület számára: A mosógép intenzív működése során a rezgések és a vibrációk károsíthatják a padlót. A rezgéscsillapító talpak segítenek minimalizálni ezeket a káros hatásokat, és védelmet nyújtanak a padlónak a karcok és egyéb sérülések ellen.

  • Cikkszám
    598113